Buna

Karriga e drurit “Buna” është një veprë artizanale që pasqyron një mjeshtëri të lartë dhe një dashuri të thellë për materiale natyrore.

SKU: #54A Category:

Karriga e drurit “Buna” është një veprë artizanale që pasqyron një mjeshtëri të lartë dhe një dashuri të thellë për materiale natyrore. E quajtur “Buna” në nderim të natyrës dhe rrjedhës së lumit, kjo karrigë është një përmirësim i çdo ambienti ku vendoset.