Fabrika

Pamje nga fabrika e produkteve

Produktet

foto galeria e produkteve

KARRIKA

22

Tavolina

10

Mobilje

3

Per ne

Njihuni me ne dhe punen tone
Miresevini ne EURO-MODEL

Fabrika për përpunimin e drurit EURO-MODEL‎ e cila gjindet ne Gjilan është kompani e re në treg e cila mirret kryesisht me prodhimin e karrikave dhe tavolinave.

Kjo kompani ka filluar punën në vitin 2010 dhe ka pasur një plasim të madhë të produkteve në tregun vendor.
Themeluesit saj janë vëllezerit Dushica të cilët mirreshin me përpunimin e derrasave të klasit të parë dhe furnizojshin përpunuesit e drurit ne tërë Kosovën.

Me vizione të reja e freskojnë dhe e zgjerojn gamën e produkteve duke përfshirë stile bashkohore dhe moderne.

Provoni produktet tona të prodhuara me mjaft dashuri dhe profesionalizem.
Zgjidhni Komoditetin.

11079593_471599199661291_152002084967816060_n[1]
PËR NE 

Kemi një staf mjaft të kualifikuar dhe me përvojë në fushën e përpunimit të drurit, me një numër të konsiderueshem dhe me një perkushtim të lartë mendojmë që mund të krijojmë produkte efektive që do ti përshtaten kërkesave të konsumatorëve.

Fabrika EURO-MODEL prodhon me cilësi të lartë, teknologji bashkëkohore dhe standarde europiane: karrike dhe tavolina të llojeve të ndryshme për të plotësuar nevojat e klientelës.

Prodhimet tona me cilësi tejët të lartë janë garancë për një partneritet të gjatë me Ju.

Prodhimi

Fabrike e produkteve

PRODHIMI

20150805_133953slide

Kontakti

Na shkruani permes formes online
Kontakto Euro-Model